Sommar i höstmörkret

Har laddat över sommarbilderna från kameran till datorn nu, så här får ni förgylla er snöiga/regniga höstdag med lite sommarlov på landet!
 
Vattenkrig med mormor
 
Snigelrace
 
Klätterträdet, tjejbarnets bästa plats
 
Kräftskiva
 
På bastutrappen
 
I skogen med morfar
 
Andra favoritplatsen
 
Tänk så många bilder det finns att välja på, men de här får sammanfatta sommarkänslan!

Hon kan säga bu!

Sist vi var nere i Stockholm så hetsades lillasyster fram till ett bu istället för bä, i lek med Elliot-Maisey. Och det fastnade, så nu säger korna äntligen bu. Det får duga för tillfället!

Var på treårskontroll på BVC häromdagen. Lillasyster var lite rastlös, hon hade ju sett ett schysst garage i väntrummet och ville inte gärna göra nåt annat än att leka med det. Ändå klarade hon sig igenom de flesta kontrollerna. Koncentrationsmässigt var det lite hafsigt, men hon gjorde som sköterskan sa ibland iallafall, och när hon inte gjorde det syntes det att det var för att hon inte hade lust, och inte för att hon inte förstått.

Superfail på språket, trots att sköterskan fick det till att "Om, eeh!" och peka ut i korridoren mot garaget var en godkänd treordsmening... Logoped har vi ju redan kontakt med, så det blev ingen ny åtgärd iallafall.

Stort steg framåt för en unge som på 18-månaderskollen bara klarade en av alla punkter, och nu klarade alla utom en!

90 cm och 13 kg härlig treåring!

Iklädd treårströjan som tjejbarnet fått av tantfaster för tre år sedan. Den kanske får fortsätta att gå i arv. Påväg hem från dagis stoppade en stolt lillasyster tre random tanter för att öppna sin jacka och visa tröjan, och så visa grattiskortet hon fått från dagis.



3 år!

För tre år sen imorgon föddes lillasyster Milo Kyllikki Sion. 

Levnadsglad, entusiastisk, envis, social och alldeles underbar.







RSS 2.0