Modigt tjejbarn, stolt mamma

Tjejbarnet har velat sjunga på Trollskoj (allsång i stadsparken på torsdagkvällar i juli) hela sommaren. De har ett inslag där barn får stå på scen och sjunga. Det har inte tajmat, vi har varit borta, eller jobbat, och på sista försöket så missade vi att man skulle anmäla sig två timmar innan, så vi fick vända i parken och åka hem igen med en förkrossad liten tjej som inte fick sjunga.

Men ikväll, på Laxfestivalen, så körde de småstjärnorna. Och vi stog där i tid, först på plats att anmäla sig var hon. Och först upp på scen. Hon valde att sjunga "Min bästa syster", tror jag hon sa den hette. Från Tingeling och vingarnas hemlighet. Hon pratade tydligt i mikrofonen, och svarade klokt och bra när presentatörernas frågade frågor. Och sjöng i mikrofonen, så det hördes ordentligt, och jag var så stolt så stolt! 

Hon hann inte ens bli nervös tror jag, men när hon klev av scenen så var hon alldeles skakis, och kunde knappt tro att hon vågat!

Sommarlov

Nu kör vi sommarlov för det mesta. Kidsen har haft 10 dagar inbokade på fritids/dagis i sommar, nu återstår bara 3, i nästa vecka. Sen har vi sommarlov hela familjen.

Jag och tjejerna hann med en vecka på landet, men annars har vi mest hängt hemma, och på Risöbadet. Är det varmare än 20 grader ute, så kastar vi oss i bilen/upp på cykeln fort som attan innan solen går i moln och det börjar regna. Ibland hinns det med en halvtimme, men två heldagar i solen har det faktiskt blivit, tänka sig. Hoppas på sol om två veckor, och utflykt till Smitingen utanför Härnösand, så vi får bada i havet!

Nu kör vi bildkavalkad!

Första badet för säsongen

Bygga koja!

Varmt bad, 25,5 grader i Båven


Utflykt till Sagostigen

Bada bastu


Fiska fisk


Snyggt pynt!






RSS 2.0