Själva bästa semestern del 1: KL

Nu har vi hunnit vara hemma i snart två veckor, och det är väl på tiden att klämma i med en semesterrapport. Resan har varit alldeles fantastisk. Flygresan dit gick bra, kidsen uppförde sig alldeles exemplariskt, tjejbarnet förstod vi ju att hon kunde titta på film hela resan utan problem, men att lillasyster skulle palla att sitta still i typ 17 timmar var lite oväntat. Efter att ha kollat på frost typ tre gånger så sov hon. Great success.
 
Första veckan spenderade vi i Kuala Lumpur hos David och Ulrika och deras barn. Schysst lägenhet mitt i smeten, på 21:a våningen av 46, med pool på 7:e våningen, utsikt över (åtminstone ett av) Petronas towers, och dörrvakter överallt som gjorde honnör och höll upp dörren och tryckte på hissknappen åt oss. Lyxigt. Vi imponerades av utsikten, hängde i poolen många timmar, kollade in höghus, gick på akvarium, hittade roliga lekparker, och åt god mat. 
 
Utiskt från sängen, självaste poolen                
 
Tjejbarnet  och de höga tornen
 
Varmt och skönt och blött från fontänsprut
 
 
En fin sköldpadda
 
En trevlig badpark mitt i city
 
Bada litegranna i hemmapoolen
 
Vi vuxna hann även med att roa oss med extremlyxigt biobesök (där det ingick mysigt täcke, reclinerfåtöljer, och en liten knapp att trycka på för att servitören skulle komma med öl/popcorn/mat/whatever), och så fick herrarna ha herrkväll.
 
Sen åkte vi till Langkawi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0